Mnogoboj družabnosti na Šolskem centru Velenje

Zadnji delovni dan pred prvomajskimi počitnicami smo na Šolskem centru Velenje po dveletnem premoru organizirali tradicionalni Mnogoboj družabnosti, na katerem so sodelovali dijaki vseh srednjih šol ŠC Velenje. Skupaj so v mešanih ekipah sodelovali pri nalogah, ki so jih morali opraviti na osmih kontrolnih točkah po Velenju. Na vsaki kontrolni točki so po opravljeni nalogi žrebali naključno besedo iz katerih so morali do konca poti sestaviti zgodbo. Dogodek smo zaključili na prireditvenem prostoru Vista, kjer so se z glasbenimi točkami predstavili dijaki vseh srednjih šol Šolskega centra Velenje. Tekmovalne ekipe so prebrale svoje zgodbe in ekipa, ki je za svojo zgodbo prejela najglasnejši aplavz, je prejela pokal Mnogoboja družabnosti. 

Po uradnem zaključku prireditve smo poklepetali ob pogostitvi, ki jo je prispevala Mestna občina Velenje v okviru projekta TalentMagnet, kamor se lahko vključijo dijaki s klikom na povezavo https://forms.gle/nhgoT6ibucFowK6KA.

Osnovne informacije o včlanitvi v klub najdete v dokumentu:

TalentMagnet klub_obrazložitev

Po dveh letih omejenega druženja smo s tem dogodkom dijakom zopet omogočili bolj sproščeno medsebojno povezovanje, ki je dijakom Šolskega centra Velenje polepšal vstop v prvomajske počitnice.
Povezava do RTV posnetka: https://www.rtvslo.si/rtv365/arhiv/174867971?s=tv&t=108

Sara Brezovnik

Galerija slik

Oznake:

Deli:

Šolski center Velenje

Mavrica znanja z vami že 60 let

O nas

Izdelava: Steerscape

Lastniško zaščiteno © 2024.