srssersssdgimvssmicdsd

ERS_slideshow (17)
ERS_slideshow (16)
ERS_slideshow (15)
ERS_slideshow (14)
ERS_slideshow (13)
ERS_slideshow (12)
ERS_slideshow (11)
ERS_slideshow (10)
ERS_slideshow (9)
ERS_slideshow (8)
ERS_slideshow (7)
ERS_slideshow (6)
ERS_slideshow (5)
ERS_slideshow (4)
ERS_slideshow (3)
ERS_slideshow (2)
ERS_slideshow (1)
LOGO_DVIG_DIGITALNE-KOMPETENCE_horizontalni-768x296
previous arrow
next arrow

  • Domov
  • Novice
  • Glasovanje za energetsko učinkovito ustanovo ŠCV

Glasovanje za energetsko učinkovito ustanovo ŠCV

Zadnjih petnajst let posvečamo na Šolskem centru Velenje posebno pozornost učinkoviti rabi in obnovljivim virom energije. Od preprostih organizacijskih in ozaveščevalnih aktivnosti smo prišli preko energetske sanacije večine naših zgradb do uspešnega modela celovitega energetskega upravljanja kompleksa zgradb. V zadnjih 2 letih smo porabo predvsem toplotne energije glede na stanje izpred 10 let več kot prepolovili, zmanjšali posredno skupne emisije CO2 iz približno 1.000 ton na 400 ton, prav tako pa smo tudi bistveno zmanjšali naše stroške porabe energije.

V letošnjem letu smo se prijavili na 18. dneve energetikov v Portorožu z namenom pridobitve nagrade Energetsko učinkovite ustanove. Naš glavni namen je ozaveščanje mladih in promocija ŠC Velenje tudi na področju trajnostnega razvoja in učinkovite rabe energije. Kot finalisti se potegujemo tudi za nagrado spletnega tekmovanja tega dogodka, zato vas vabimo k aktivnemu sodelovanju pri spletnem glasovanju!

Video prispevek in možnost glasovanja najdete na spletnem naslovu http://www.dnevi-energetikov.si/energetsko-ucinkovito-podjetje-ali-ustanova/.

Arhiv

Spremljajte nas na socialnih omrežjih

Osnovni podatki

Elektro in računalniška šola
Trg mladosti 3,
3320 Velenje

03 89 60 600
03 89 60 660